Zijn wij als bedrijf niet te klein voor een online strategie?

Volgende
Vorige
Zijn wij als bedrijf niet te klein voor een online strategie?

Vraag & antwoord

Vele KMO's zijn de laatste jaren wel op de boot gesprongen van een online aanwezigheid, weze het omwille van de druk uit de markt, of omdat er een écht geloof is. Te vaak echter wordt de link tussen alle mogelijke kanalen én het te bereiken doel uit het oog verloren: "de website oogt mooi" en "we hebben wat volgers" resulteert niet altijd in het zakelijke doel dat nagestreefd moet worden. Daarom:

Het is nooit te vroeg om te beginnen met het ontwikkelen van een online strategie, zelfs als je bedrijf “klein” is. Een online aanwezigheid kan je bedrijf helpen om zich te vestigen als een autoriteit in je branche en om te concurreren met grotere bedrijven. Bovendien kan een online strategie helpen om nieuwe klanten te bereiken en om bestaande klanten te behouden door middel van social media, e-mailmarketing en andere digitale marketingmethoden.

Het is wel belangrijk om rekening te houden met de tijd en middelen die nodig zijn om een online strategie op te zetten en te onderhouden. Als je een klein bedrijf hebt, is het misschien niet haalbaar om een volledig uitgewerkte online strategie op te zetten. In dat geval kan jeoverwegen om te beginnen met een paar eenvoudige stappen, zoals het opzetten van een professioneel ogende website en het opzetten van social media-accounts, en deze verder uit te breiden naarmate uw bedrijf groeit.

Opgelet: alle informatie op deze website is informatief. Elke organisatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Op geen enkele wijze kan Thenable verantwoordelijk gesteld worden voor oneigenlijk gebruik of resultaten die voortvloeien uit een verkeerde uitvoering. We hopen van harte dat je wat extra informatie hebt en delen graag onze kennis daarvoor!
Bedankt om voor het vele werk van onze medewerkers het copyright van deze teksten te respecteren.
Ik heb een vraag
Zijn wij als bedrijf niet te klein voor een online strategie?
Els Van Dalem
Een vraag?
Ik help u graag verder!
Contacteer een expert
yasmina vlaeminck
Kunnen we u helpen?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere koffie!
Contacteer ons
Ook interessant voor u:
logo 365 business coaching
365° Business Coaching
is een onderdeel van

Thenable bv
Z.3 Doornveld Unit 9 163.01.02
B-1731 Zellik
© 2023 Thenable bv - Alle rechten voorbehouden
Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Thenable BV.
Het is niet toegestaan om de teksten op deze website te kopiëren, te verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Thenable BV.