Kan business coaching (bedrijfsbegeleiding) me écht helpen? De 5 meest aangehaalde voordelen

Volgende
Vorige
Kan business coaching (bedrijfsbegeleiding) me écht helpen? De 5 meest aangehaalde voordelen

Vraag & antwoord

(KMO) Business Coaching komt in verschillende geuren en kleuren. De originele basis is en blijft nog steeds een praktische, strategische én organisatorische ondersteuning die jou en je bedrijf meetbaar vooruithelpt. Zoek je meer dan slogans? Misschien vind je in de volgende voorbeelden zaken die je écht kunnen helpen:
  • Het opstellen van een plan: een bedrijfsbegeleider kan helpen om een plan op testellen voor o.m. de toekomst van het bedrijf, waarbij rekening wordt gehouden met de doelen en middelen van het bedrijf. Zo heb je een kapstok waar je steeds kan op terugvallen.
  • Het optimaliseren van processen: bedrijfsbegeleiders kunnen helpen om de processen binnen het bedrijf te optimaliseren, zodat ze efficiënter en effectiever worden uitgevoerd, steeds met jouw doelstelling voorop.
  • Het bieden van ondersteuning bij het nemen van beslissingen: bedrijfsbegeleiderskunnen ondernemers helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, door te adviseren en te begeleiden bij het maken van keuzes. Zo kan het zijn dat je bevestiging zoekt van een buikgevoel, en dat dit bevestigd of ontkend wordt door externe expertise.
  • Het verhogen van productiviteit: Door het optimaliseren van processen, HR, flows, de basisorganisatie, (interne) communicatie en het bieden van ondersteuning bij het nemen van beslissingen, kan bedrijfsbegeleiding bijdragen aan een verhoging van de productiviteit van het bedrijf. Ook hier is “meten is weten” van toepassing, zodat je de vooruitgang ook mee kan opvolgen.
  • Het verminderen van stress: Door in te zetten op voorgaande elementen, verbeter je niet enkel je organisatie, maar krijg je ook meer inzicht om doordachte beslissingen te nemen én is er een verminderde werkdruk die jou tijd geeft om strategisch te denken en te handelen.
In samenwerking met een bedrijfsbegeleider kan een ondernemer dus werken aan een betere organisatie van het bedrijf, wat kan leiden tot een efficiëntere werking, een verhoging van de productiviteit, verminderde werkdruk en een frequent ook een vermindering van stress.
Opgelet: alle informatie op deze website is informatief. Elke organisatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Op geen enkele wijze kan Thenable verantwoordelijk gesteld worden voor oneigenlijk gebruik of resultaten die voortvloeien uit een verkeerde uitvoering. We hopen van harte dat je wat extra informatie hebt en delen graag onze kennis daarvoor!
Bedankt om voor het vele werk van onze medewerkers het copyright van deze teksten te respecteren.
Ik heb een vraag
Kan business coaching (bedrijfsbegeleiding) me écht helpen? De 5 meest aangehaalde voordelen
Eric Jacops
Een vraag?
Ik help u graag verder!
Contacteer een expert
yasmina vlaeminck
Kunnen we u helpen?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere koffie!
Contacteer ons
Ook interessant voor u:
logo 365 business coaching
365° Business Coaching
is een onderdeel van

Thenable bv
Z.3 Doornveld Unit 9 163.01.02
B-1731 Zellik
© 2023 Thenable bv - Alle rechten voorbehouden
Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Thenable BV.
Het is niet toegestaan om de teksten op deze website te kopiëren, te verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Thenable BV.