Wat is Search Engine Marketing en kan dit ons helpen meer te verkopen?

Volgende
Vorige
Wat is Search Engine Marketing en kan dit ons helpen meer te verkopen?

Vraag & antwoord

Search Engine Marketing (SEM) is een vorm van digitale marketing die gericht is op het verhogen van de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten van zoekmachines, met name Google. Dit kan worden bereikt door middel van zoekwoordenreclame (bijvoorbeeld Google Ads) of door het optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO).

SEM kan helpen om meer verkopen te genereren door het bereiken van mensen of bedrijven die actief zoeken naar producten en/of diensten die u aanbiedt. Als u bijvoorbeeld een webshop heeft die sportkleding verkoopt, kunt u zoekwoordenreclame gebruiken om uw website te laten verschijnen in de zoekresultaten van mensen die zoeken naar "sportkleding kopen". Als uw website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, zullen deze bezoekers mogelijk een aankoop doen op uw website.

SEO kan ook helpen om meer verkopen of leads te genereren door ervoor te zorgen dat uw website beter gevonden wordt in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Als u bijvoorbeeld ervoor zorgt dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf, zullen mensen die naar deze zoekwoorden zoeken uw website wellicht beter kunnen vinden. Als uw website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, kan dit ook leiden tot meer verkopen, leads of jouw gewenste conversie.

Het is belangrijk om te onthouden dat SEM niet alleen gericht is op het verkopen van producten of diensten. Het kan ook helpen om merkbekendheid te verhogen en om bezoekers naar uw website te leiden die later misschien wel een aankoop doen. Als u wilt dat SEM uw bedrijf kan helpen om meer te verkopen, is het belangrijk om te zorgen voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website en om te investeren in een goede strategie voor zoekwoordenreclame en SEO.

Opgelet: alle informatie op deze website is informatief. Elke organisatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Op geen enkele wijze kan Thenable verantwoordelijk gesteld worden voor oneigenlijk gebruik of resultaten die voortvloeien uit een verkeerde uitvoering. We hopen van harte dat je wat extra informatie hebt en delen graag onze kennis daarvoor!
Bedankt om voor het vele werk van onze medewerkers het copyright van deze teksten te respecteren.
Ik heb een vraag
Wat is Search Engine Marketing en kan dit ons helpen meer te verkopen?
Dirk Verhetsel
Een vraag?
Ik help u graag verder!
Contacteer een expert
yasmina vlaeminck
Kunnen we u helpen?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere koffie!
Contacteer ons
Ook interessant voor u:
logo 365 business coaching
365° Business Coaching
is een onderdeel van

Thenable bv
Z.3 Doornveld Unit 9 163.01.02
B-1731 Zellik
© 2023 Thenable bv - Alle rechten voorbehouden
Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Thenable BV.
Het is niet toegestaan om de teksten op deze website te kopiëren, te verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Thenable BV.