Over ons

Meet our team

Wij zijn steeds bereikbaar om naar uw verhaal te luisteren. Vertrouwen is de basis van een goed gesprek. We werken met een kernteam van 6 personen en beschikken daarnaast nog over 10 domeinexperten om u bij te staan bij al uw vragen of problemen.
Els Van Dalem
Els Van Dalem
Organisatie & HR
https://www.linkedin.com/in/els-van-dalem/Els.van.dalem@thenable.com
Willem Billiet
Willem Billiet
Strategie & Organisatie
https://www.linkedin.com/in/willem-billiet/willem.billiet@thenable.com
Yasmine De Greve
Yasmine De Greve
Online marketing & social media
https://www.linkedin.com/in/yasmine-de-greve-48b83682/yasmine.degreve@thenable.com
Dirk Verhetsel
Dirk Verhetsel
Business Intelligence
https://www.linkedin.com/in/dirk-verhetsel-8b69423/Dirk.verhetsel@thenable.com
Yasmina Vlaeminck
Yasmina Vlaeminck
Online Marketing & Social Media
https://www.linkedin.com/in/yasminavlaeminck/yasmina.vlaeminck@thenable.com
Eric Jacops
Eric Jacops
Digitale Transformatie & Organisatie
https://www.linkedin.com/in/eric-jacops-1205571/eric.jacops@thenable.com
Over ons
Coaching
Voor u én met u. Coaching is een proces waarbij we u gaan ondersteunen bij het behalen van uw doelen om zo verder te evolueren en te groeien. We zorgen ervoor dat u uw bedrijf kan leiden met meer inzicht, begrip en zekerheid. In dat traject zijn wij uw coach, uw begeleider. Cruciaal voor ons is de overdracht van kennis en ervaring.
Voor u, met u
Hoe u als ondernemer het beste begeleiden, met de meeste toegevoegde waarde en met een no-nonsense attitude: dat was onze uitdaging. Dat vonden we in coaching: een evolutief proces waarbij een persoon ondersteund wordt om specifieke zakelijke doelen te bereiken. Of, anders gesteld, wij begeleiden u om uw doelen te bereiken, door middel van uw eigen evolutie (of die van uw mensen). We zorgen ervoor dat u kan leiden met meer inzicht, begrip en zekerheid. In dat traject zijn wij uw coach, uw begeleider.
Overdracht van kennis & kunde
Cruciaal voor ons is de overdracht van deze kennis en ervaring; u bent immers de persoon die het moet waarmaken. Uw coach is daar om u te ondersteunen met raad en daad, daar waar uw kennis nog verder moet uitgewerkt worden. Onze coaches beschikken daarbij over hun eigen jarenlange ervaring als ondernemer, maar kunnen bovendien ook een beroep doen op een keur van experten in hun vakgebied; om er maar enkele te noemen: verkoop, marketing, processen, organisatieverbetering, supply chain, …
Samen met u, uw problemen oplossen
En lukt het even niet, en heeft u actieve ondersteuning nodig, ook dan is uw coach er om u bij te staan op het terrein. Want waar nodig trekken we onze laarzen aan en staan naast u in de loopgraven.
Over ons
Voor wie
De KMO is de ruggengraat van onze economie. We geloven dat gepassioneerde bedrijfsleiders de ondersteuning verdienen die grotere bedrijven zich kunnen veroorloven. Vanuit dit opzicht hebben we 365° opgericht waarbij ervaren bedrijfsleiders en experten hun kennis ter beschikking stellen van KMO's.
Coaching wanneer u het nodig hebt
Ondernemers ondernemen. Dat dit niet beperkt is tot de standaard kantooruren weten wij als collega-ondernemers maar al te goed. Daarom zijn wij u er voor u in 365° ook buiten de kantooruren, wanneer dat voor u relevant is, wanneer u tijd heeft of wanneer de creativiteit dit vereist.
Gemoedsrust
Ook de eigenheiden van het ondernemen worden door ons maximaal onderkend; zo zetten wij coaches in die telkens meerdere jaren ervaring hebben op topniveau met zelfstandig ondernemerschap en KMO's. Deze ervaren rotten begrijpen meer dan wie ook dat ondernemen in al zijn aspecten kan toeslaan op de meest onmogelijke momenten. Wees gerust, ook dán zijn zij er voor u, bijvoorbeeld om een brandje te helpen blussen, direct advies te geven tijdens onderhandelingen of uw creativiteit te challengen. Waarvoor ook, uw coach staat klaar voor u, zodat u in alle gemoedsrust verder kan bouwen.
Dat beetje meer
365°, dat zijn er 5 meer. En zo denken we hier graag: net dat ietsje verder gaan. We geloven dat we daar het verschil kunnen maken. Voor u is er maar één manier om hier achter te komen: contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en vind mogelijk een oplossing voor uw problemen.
Over ons
Domeinen
365° is actief in een groot aantal expertisedomeinen gaande van strategie, procedures, budgetten tot uw online aanwezigheid, rapportering of verkoop. Niet iedereen beschikt over alle kennis, daarom krijgen onze coaches specifieke ondersteuning van experten in een breed scala aan domeinen. Zo kunnen we steeds van de gepaste oplossing voorzien.
logo 365 business coaching
365° Business Coaching
is een onderdeel van

Thenable bv
Z.3 Doornveld Unit 9 163.01.02
B-1731 Zellik
© 2023 Thenable bv - Alle rechten voorbehouden
Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Thenable BV. Het is niet toegestaan om de teksten op deze website te kopiëren, te verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Thenable BV.