We hebben Microsoft (Office) 365 en willen er meer uithalen. Wat zijn de mogelijkheden?

Volgende
Vorige
We hebben Microsoft (Office) 365 en willen er meer uithalen. Wat zijn de mogelijkheden?

Vraag & antwoord

Microsoft (Office) 365 biedt een breed scala aan mogelijkheden om ook KMO’s fundamenteel én betaalbaar te ondersteunen, mits een goede voorbereiding, strategie en implementatie. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt doen:
  • Maak gebruik van online samenwerkingstools: Met Office 365 kun je online samenwerken aan documenten, zoals Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties. Zo kun je efficiënt en transparant met je team werken, ongeacht waar je bent.
  • Maak gebruik van de cloud: Met Office 365 kun je gemakkelijk bestanden opslaan en delen via de cloud. Zo kun je altijd en overal toegang hebben tot je bestanden en hoeft je team niet langer fysieke bestanden te delen bv via email-atachments. Extra voordeel is dat je steeds in dezelfde documenten werkt en zeker bent dat je in de laatste versie werkt.
  • Gebruik de mobiele apps: Office 365 heeft mobiele apps voor zowel Android als iOS, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je documenten en samen kunt werken met je team, zelfs onderweg.
  • Maak gebruik van videoconferenties: Met Teams kun je gemakkelijk videoconferenties houden met je team, ongeacht waar ze zich bevinden. Zo kun je efficiënt samenwerken en besprekingen houden zonder dat je naar hetzelfde kantoor hoeft te reizen. De integratie van verschillende onderdelen van Microsoft 365 in Teams, bevordert enorm de efficiëntie, communicatie en samenwerking. Ook hier is een goede voorbereiding (koppeling naar je reële noden) dé weg naar een geslaagde implementatie.
  • Gebruik de integratie met andere tools: Microsoft (Office) 365 integreert gemakkelijk met andere tools, zoals projectmanagementsoftware en CRM-systemen. Zo kun je gemakkelijk je werkzaamheden coördineren en efficiënt samenwerken.
Er zijn nog veel meer mogelijkheden om meer uit Microsoft (Office) 365 te halen, afhankelijk van je specifieke behoeften. Het is aan te raden om te onderzoeken welke tools en functies voor jouw bedrijf het meest nuttig zijn en om te bepalen hoe je ze het beste kunt gebruiken.
Opgelet: alle informatie op deze website is informatief. Elke organisatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Op geen enkele wijze kan Thenable verantwoordelijk gesteld worden voor oneigenlijk gebruik of resultaten die voortvloeien uit een verkeerde uitvoering. We hopen van harte dat je wat extra informatie hebt en delen graag onze kennis daarvoor!
Bedankt om voor het vele werk van onze medewerkers het copyright van deze teksten te respecteren.
Ik heb een vraag
We hebben Microsoft (Office) 365 en willen er meer uithalen. Wat zijn de mogelijkheden?
Yasmine De Greve
Een vraag?
Ik help u graag verder!
Contacteer een expert
yasmina vlaeminck
Kunnen we u helpen?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere koffie!
Contacteer ons
Ook interessant voor u:
logo 365 business coaching
365° Business Coaching
is een onderdeel van

Thenable bv
Z.3 Doornveld Unit 9 163.01.02
B-1731 Zellik
© 2023 Thenable bv - Alle rechten voorbehouden
Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Thenable BV.
Het is niet toegestaan om de teksten op deze website te kopiëren, te verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Thenable BV.