Wat doet een business coach eigenlijk?

Volgende
Vorige
Wat doet een business coach eigenlijk?

Vraag & antwoord

Een business coach is iemand die professioneel begeleiding geeft aan ondernemers of managers om hun bedrijf of organisatie te helpen groeien en verbeteren. Sinds enkele jaren zetten Business Coaches van verschillende domeinen zich samen, om zo een meer coherent en afdekkende dienstverlening te kunnen aanbieden aan bedrijven. Een business coach kan op verschillende manieren helpen op vlak van organisatie:
  • Hij kan je helpen om je doelen te definiëren en een plan op te stellen om deze te bereiken.
  • Hij kan je ondersteunen bij het maken van belangrijke beslissingen, zoals het opzetten van een nieuwe afdeling of het lanceren van een nieuw product.
  • Hij kan je helpen om je zakelijke processen te optimaliseren en te automatiseren, zodat je efficiënter kunt werken.
  • Hij kan je ondersteunen bij het opbouwen vaneen sterk team en het versterken van de samenwerking binnen de organisatie.
  • Hij kan je helpen om je tijd beter te beheren en prioriteiten te stellen, zodat je beter kunt focussen op wat echtbelangrijk is voor je bedrijf.
  • En nog zoveel meer
Een business coach werkt vaak op een resultaatgerichte manier en stelt je doelen en verwachtingen duidelijk. Hij zal je begeleiden en ondersteunen om je doelen te bereiken en je bedrijf verder te laten groeien. Verwar een echte Business Coach (of bedrijfsbegeleider) niet met een Personal Coach. Een Business Coach is er om jouw bedrijf te helpen en ondersteunen in de eerste plaats en jou daarbij mee te trekken door middel van overdracht van kennis & ervaring. Frequent zijn Business Coaches continu beschikbaar; zo kan je ook op hen dienst doen niet enkel in een organisatie-traject of verbeteringsproject, maar ook op momenten dat je hen dringend nodig hebt.
Opgelet: alle informatie op deze website is informatief. Elke organisatie is uniek en verdient een eigen aanpak. Op geen enkele wijze kan Thenable verantwoordelijk gesteld worden voor oneigenlijk gebruik of resultaten die voortvloeien uit een verkeerde uitvoering. We hopen van harte dat je wat extra informatie hebt en delen graag onze kennis daarvoor!
Bedankt om voor het vele werk van onze medewerkers het copyright van deze teksten te respecteren.
Ik heb een vraag
Wat doet een business coach eigenlijk?
Dirk Verhetsel
Een vraag?
Ik help u graag verder!
Contacteer een expert
yasmina vlaeminck
Kunnen we u helpen?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere koffie!
Contacteer ons
Ook interessant voor u:
logo 365 business coaching
365° Business Coaching
is een onderdeel van

Thenable bv
Z.3 Doornveld Unit 9 163.01.02
B-1731 Zellik
© 2023 Thenable bv - Alle rechten voorbehouden
Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Thenable BV.
Het is niet toegestaan om de teksten op deze website te kopiëren, te verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Thenable BV.